Bakalářské, magisterské a doktorské studium. ERASMUS+, příprava na Master´s Degree v zahraničí. Uzávěrky přihlášek do 31. května 2024!

Vysoká škola PRIGO je součástí Evropské výzkumné univerzity. Můžete zde studovat prezenčně v bakalářském (Bc.), navazujícím magisterském (Ing.) a doktorském (Ph.D.) studiu v programech Ekonomika a management, Manažerská ekonomie nebo Hospodářská politika a správa v českém nebo anglickém jazyce. Přihlášky pro 2. kolo přijímacího řízení můžete zasílat do 31. května 2024. Všichni studenti získají stipendium, které je v souhrnné výši 69.000 Kč v bakalářském, 168.000 Kč v navazujícím magisterském a 810.000 Kč v doktorském studiu. Celkem student obdrží za celé studium ve všech stupních 1.047.000 Kč. Lze získat i další prospěchová a vědecká stipendia. Každý obdrží navíc bezplatně iPad. U přijímací zkoušky Vás nečeká žádný test – zašlete nám esej a motivační dopis nebo video a přesvědčte nás u osobního pohovoru, že máte o studium opravdu zájem.

Připravujeme rovněž na magisterská studia na prestižních univerzitách ve Velké Británii, USA a dalších zemích (Master´s Degree).

Je možné také v kombinované formě navštěvovat programy Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP) akreditované MŠMT, a to Učitelství pro 2. stupeň základní školy a střední školu, Učitelství pro 1. stupeň základní školy, Učitelství pro mateřskou školu, Studium pedagogiky, Speciální pedagog. Studium pro ředitele škola a školských zařízení. Přečtěte si další informace nebo si poslechněte náš podcast.

Zkuste se podívat na náš a dozvíte se více o aktuálním dění na naší univerzitě.